jueves, 15 de diciembre de 2011

Cómo salvar una pelota con el pie!

Anoeur Taouerghi

Ja som dijous!!

La veritat és que les setmanes passen molt i mooolt de pressa!


Avui actualitzem amb una imatge del jugador de Túnez: Anoeur Taouerghi. En la imatge el veiem anant a buscar una pilota gairebé a la grada, salvant-la pels pèls, o millor dit pels “peus” (jiji.....) abans que caigui!

El vòlei és un esport que es juga amb les mans, però també es permet colpejar la pilota amb qualsevol altre part del cos! Peus, cap, pit, cul..... amb tot! Evidentment, sempre és més fàcil i segur colpejar amb les mans ja que podem dirigir la pilota allà on volem amb més èxit, però en casos extrems com aquest el millor és allargar el peu. Jugades com aquesta són sempre molt espectaculars i salvar un punt d’aquesta manera té molt de mèrit!

Per cert.... quina sang freda els de la graderia! Crec que si jo em trobés una pilota a la cara... i el que és pitjor, un peu a la cara... estaria una miqueta més espantada :P Vosaltres no?¿


Ya somos jueves!!

La verdad es que las semanas pasan muy pero que muuuy deprisa!

Hoy actualizamos con una imagen del jugador de Tunez: Anoeur Taouerghi.
En la imagen lo vemos rescatando una pelota casi en la grada, salvandola por los pelos, o mejor dicho por los “pies” (jiji....) antes que caiga al suelo!

El voley es un deporte que se juega con las manos, pero también está permitido golpear la pelota con cualquier otra parte del cuerpo! Pies, cabeza, pecho, culo..... con todo! Evidentemente, siempre es más facil y seguro golpear con las manos ya que podemos dirigir la pelota hacia dónde queremos con mayor éxito, pero en casos extremos como éste es mejor alargar el pie. Jugadas com ésta con siempre muy espectaculares y salvar un punto así tiene mucho mérito!

Por cierto... qué sangre fría tienen los de la gradería! Creo que si yo me encontrase con una pelota en la cara... y lo que es peor, un pie en la cara... estaría un poco más asustada :P Vosotros no?¿

No hay comentarios:

Publicar un comentario