lunes, 19 de diciembre de 2011

Lunes de vídeo IX


Bon dilluns!

Com vam dir l'altre dia, el vòlei platja és molt diferent del vòlei pista, entre d'altres coses perquè és més dur i requereix molta més resistència que el vòlei pista.

Es juga 2x2 per tant hem de cobrir molt més espai i, a més, el joc no consisteix tant en rematar fort sinó en fer fintes i deixadetes per a què el rival no arribi a salvar la pilota. Es tracta més d'estratègia que no pas de força, sobretot en la competició femenina.

Aquí us mostro un vídeo d'un entrenament en vòlei platja, per a què us feu una idea i veieu que s'ha d'entrenar dur i fort per aguantar el ritme a la sorra! ;)

Salut i vòlei!


Feliz lunes!


Como dijimos el otro día, el voley playa es muy diferente del voley pista, entre otras cosas porque es más duro y requiere más resistencia que el voley pista (o voley salón, como lo llaman en Chile y la resta de Sudamérica).


Se juega 2x2 por lo que hemos de cubrir más espacio y, además, el juego no consiste tanto en rematar fuerte sino en hacer fintas y dejadas para que el rival no llegue a rescatar la pelota. Se trata más de emplear la estrategia antes que la fuerza, sobretodo en la competición femenina.


Aquí os dejo un vídeo de un entrenamiento de voley playa, para que os hagáis una idea y veáis que se debe entrenar duro y fuerte para aguantar el ritmo en la arena! ;)


Salud y voley!

No hay comentarios:

Publicar un comentario