jueves, 1 de diciembre de 2011

UdG volley femenino




Selección femenina volley UdG (Universidad de Gerona)

Una vegada més actualitzo amb la selecció femenina de voleibol de la UdG ja que a Voleiblog Girona se li ha de donar prioritat al voleibol de la ciutat i en aquest cas s'han de felicitar a aquestes noies que han aconseguit passar la fase de grups de la lliga universitària quedant en segona posició després de la UdL (Universitat de Lleida) i amb els següents resultats en els partits disputats:

UdG 3-1 URV
UdL 3-0 UdG
UdG 3-0 UVic

Ara a lluitar per fer un bon paper a les semifinals contra les pròximes rivals que segurament seran les noies de la UAB, UB, amb jugadores de Superlliga. Si més no, podrem gaudir d'un gran partit això sí!

Enhorabona i sort! Amunt el vòlei gironí!


Una vez más actualizo con la selección femenina de voleibol de la UdG ya que en Voleiblog Girona se prioriza el voleibol de la ciudad y, en este caso, debemos felicitar a las chicas que han conseguido pasar la fase de grupos de la liga universitaria quedando en segunda posición detrás de la UdL (Universidad de Lleida) y con los siguientes resultados en los partidos disputados:

UdG 3-1 URV
UdL 3-0 UdG
UdG 3-0 UVic

Ahora a luchar para hacer un buen papel en las semifinales contra los próximos rivales que seguramente serán las chicas de la UAB, UB, con jugadoras de Superliga. Por lo menos disfrutaremos de un gran partido eso seguro!

Felicidades y suerte! Arriba el volley gerundense!


2 comentarios:

  1. Si veniu a la Uab a jugar .... ja saps eh ? K vinc a animar !

    ResponderEliminar
  2. Siii??? Ens animaràs a nosaltres o a les de la UAB?? :P Crec que ho necessitarem més nosaltres perquè les noies de la UAB són molt bones jejje

    ResponderEliminar